fredag 21. februar 2014

Nyheter fra By TiMo
Nå har vi fått inn en rekke deilige vårnyheter fra By TiMo! Bare se på den nydelige kåpen, virkelig "one of a kind". Buksene er også utrolig deilige, lette og komfortable. Og den kjolen, den sitter så fantastisk fint på!
Kom innom oss og prøv da vel!

5 kommentarer:

 1. Hei!

  Lekker bukse og kjole! Når kommer den på nettbutikken? Og hvordan er de i størrelsen? :)

  SvarSlett
 2. Hei Anne-Marie! Både kjolen og buksen er veldig fine. Ti-Mo er jevnt over normale i størrelsen, det avhenger også litt av hvordan man vil at disse plaggene skal sitte. Vil man ha en løs og behagelig look, eller en litt mer figurnær. Alt vi har i butikken vil ikke legges ut på nett, og motsatt, det vil være variasjoner. Foreløpig er hverken buksen eller kjolen tiltenkt å legges ut i nettbutikken, men hvis det er ønsker om konkrete produkter som bør være tilgjengelige på nett så er vi veldig behjelpelige på det :-)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Ok, men sender dere evntuelt pr post om man ikke har anledning til å kjøpe bukse og kjole på nett? Og hva er prisen på plaggene? De er veldig fine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Husker ikke helt prisen, men det sjekker vi på mandag:) og vi sender selvsagt:) superfine plagg, helt normale på størrelsen.

   Slett