I dag får du 20% på alt fra Hunkydory - både i butikken og på nettbutikken!
onsdag 4. desember 2013
tirsdag 3. desember 2013
Simply Chocolate - nytt i nettbutikken
Vi har fått konfektesker med 8 og 24 biter med håndlaget konfekt, sjokoladebarer og sjokoladetrøfler.
Og superfine gaveesker med håndlaget konfekt! Perfekt som julegave.
Vi er så heldige å ha fått første leveranse fra Simply Chocolate. Simply Chocolate er et dansk merke som ganske enkelt lager deilig sjokolade i ypperste kvalitet, bare naturlige ingredienser som sjokolade, nøtter, frukt og musli, ingen tilsatte farge- eller smaksstoffer. Vi har allerede smakt oss gjennom de ulike typene og er mektig imponert. Og se på den kule innpakningen da!
Se hele utvalget i nettbutikken.
Se hele utvalget i nettbutikken.
Julekalender luke 3
mandag 2. desember 2013
MinMote-jentene ønsker seg...
MinMote-jentene har plukket ut sin ønskeliste for julen, og her var det jammen tre godbiter som vi har i butikk. Den fine isbjørngenseren fra By Malene Birger og duftlys fra Voluspa med lukt av rose og champagne er på Martine sine ønskeliste.
Natalie har også lagt sin elsk på Voluspa sine duftlys og ønsker seg Crisp Champagne - med deilig lukt av boblende tørr champagne, vanilje og eik.
søndag 1. desember 2013
Eplecrumble med hvit gløgg fra Nicolas Vahé
Siden første luke i vår julekalender inneholdt Nicolas Vahé sin deilige gløgg, så tenkte vi å dele en deilig oppskrift med hand hvite gløgg. Husk å kjøpe gløggen på nettbutikken i dag, rabatten varer nemlig ut dagen!
Eplecrumble med Creme Fraiche tilsatt hvit gløgg
1/2 kg epler
150 gram marsipan
150 gram sukker
75 gram mykt smør
2,5 havregryn
1 vaniljestang
1 spiseskje Nicolas Vahé Rose Gele
5 cl. Nicolas Vahé Hvit Gløgg
8 spiseskjeer creme fraiche
Skrell eplene og del dem i terninger. Vend eplebitene i rosegeleen og hell blandingen over i en ildfast form på cirka 25cm. Riv marsipanen på et rivjern og dryss over eplene. Bland havregryn, smør, sukker og frøene fra vaniljestangen. Bland dette med en stavmikser eller foodprocessor til det får en deigete konsistens. Fordel blandingen over eplene og stek i ovenen i cirka 30 minutter på 200 grader. Server med lun creme fraiche rørt inn med gløgg ekstrakten.
Julekalender - luke 1
Da kjører vi i gang med Frøken Pedersen sin julekalender. I første luke finner du den deilige gløggen fra Nicolas Vahé med 20% rabatt. Gløggen kommer i både rød og hvit variant og smaker himmelsk!
Shop gløggen med dagens rabatt her!
Pynt til jul med DAY Home
1.desember og første søndag i advent. Hvis du ikke har pyntet til jul allerede så kan du begynne nå. Vi elsker de nydelige lyktene fra DAY Home i alabast og såpestein med utskjæringer. Vi har begge farger og alle tre størrelser, både i butikken og nettbutikken.
Abonner på:
Innlegg (Atom)