søndag 6. april 2014

Silje sine aprilfavoritter


April måned har så langt vist seg fra sin beste side med solskinn og deilig vårvær. Silje har plukket ut sine fine favoritter for denne deilige vårmåneden.

Jineen kjolen fra Tiger of Sweden er rålekker på! Den har en klassisk fasong, men med små lekre detaljer i snittet som gjør denne til en kjole du legger merke til!
Pax Pumps fra By Malene Birger er freshe! Klassisk pump med spiss snute og herlig fargemiks.
Classic Denim Shirt fra Maison&Scotch er den perfekte lyse denimskjorta. Kul å mikse med det meste. Bruk den til jeans for en hel denimlook, eller bruk den sammen med favorittbuksa eller favorittskjørtet.
Saijo Persimmon fra Voluspa er en av klassikertne i Voluspa sitt utvalg. Den lukter firskt av persimmon, ferskner og rips!
Andrea Pants fra Gestuz bør prøves! Vi digger printet, den løse passformen og hvor behagelig den er på! Like fin til hvit t-skjorte og denimskjorte som til høye hæler og en tøff skinntopp!
Vienna Dundee Jeansjakke fra Tommy Hilfiger. Jeansjakker er en klassiker i garderoben og denne er så klassisk at du kan bruke den i mange år fremover.
Superlog t-skjorte fra Eleven Paris. T-skjortene fra Eleven Paris er poppis, vi elsker miksen av perfekt passform, humor og print!
Charcoal Cognac Sponge fra Karmameju. Denne lille svampen legges i vann, bløtgjøres og brukes sammen med din daglige rens. Den eksfolierer huden, renser i dybden og gjør rensen din veldig drøy i bruk! Fresh face, hello!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar