fredag 31. oktober 2014

Sebastian Hydre serienRandi som jobber hos oss har også en blogg på si, og er en skikkelig beauty junkie. Noe som selvfølgelig gjør at hun tester utrolig mange forskjellige produkter. Denne høsten har hun lagt sin elsk på Hydre serien fra Sebastian - en skikkelig fuktighetsboost for håret! 

"Den gir masse fukt, man merker det allerede når man bruker shampooen, håret føles glatt og mykt allerede da. For maks uttelling av masken og balsam, påfør i håndkletørt hår, slik at produktet ikke renner ut av håret, men får muligheten til å virkelig jobbe. Hydre serien til Sebastian er helt fantastisk for tørt hår som trenger masse fuktighet og pleie. Og et stort pluss for at produktene lukter mildt og rent, og ikke altfor sterkt". 

 Etter en sommer med bading og sol er det alltid godt å tilføre masse fukt til håret. Hvis du har hår som fort kan bli litt tungt, så kan denne være litt vel effektiv for deg, men fortvil ikke, frisørene våre har noen flere andre tips til produkter til dere som trenger fukt, men ønsker litt mindre tyngde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar