torsdag 2. april 2015

Randi's reisefavoritter


Nå er Randi så heldig å reise langt avsted i påsken, til palmer og sandstrender, og hun har derfor valgt ut noen feriefavoritter!

Dipp Cluth fra Malene Birger - Perfekt til oppbevaring av alle reisedokumenter på reisen og som en liten clutch på oppholdet.

Calm Balm 02 fra Karmameju - balm som kan brukes til alt, fra solbrent hud, tørre neglebånd, tørre lepper. Når man er på reise så er multiuse-produkter et must.

Mason Dress fra Hunkydory - enkel og fin kjole som lett kan dresses både opp og ned.

Ultra Fit Tights fra Calvin Klein - muligens verdens beste strømpebukser! Så behagelige at man kan bruke de på en lang flyreise, selv med en voksende babymage.

O-Cannes veske fra Beck Söndergaard - her har man plass til alt under reisen og man kan samtidig bruke den som en strandveske.

ZX Flux Sneaker fra Adidas - på lange flyreiser prioriteres jeg komfort, men det trenger da ikke være kjedelig av den grunn.

Hydrating Lip Tint fra Youngblood - sminkepungen legges igjen hjemme, men litt farge på leppene er alltid fint til solbrun hud. Denne varianten fra Youngblood gir også godt med fukt.

O-Macy silkeskjerf fra Beck Söndergaard - det er viktig å beskytte håret mot sterk sol, da er det fint å knytte et fint silkeskjerf i håret.

Jinx leopard solbriller fra Quay - nye kule solbriller er et must

Bath Towel fra Missoni - deilige store badehåndkleer i friske farger

Intense Hydrator hårkur fra Joico - håret har godt av litt ekstra pleie når det blir utsatt for sol, saltvann og klor - denne gir masse fuktighet og pleie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar