Julemat er så godt! Men etter å ha spist det i mange dager i strekk så får man ofte lyst på noe litt annet. Da er pasta et godt avbrekk. Hva med å prøve denne oppskriften fra Nicolas Vahé?
Båndpasta med sopp og trøfler
250 gram sopp
120 gram bacon
2 teskjeer Nicolas Vahé Løk Pesto
100 gram revet parmesan
3 dl fløte
Persille 4 spisesskjeer Nicolas Vahé Trøffelolje
Bacon og sopp skjæres i tynne strimles og stekes. Tilsett fløte og løkpesto og la det koke til sausen begynner å tykne. Smak til med salt.
Kok pastaen i fosskokende saltet vann til den er "al dente". La pastaen renne av seg i et dørslag og hell den over sausen, bland godt. Dryss over revet parmesan.
Krydre med pepper og trøffelolje, pynt med persille. Voilá - en enkel og smakfull rett!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar