tirsdag 1. september 2015

Hårtrender 2015

Etter en god sommer er ofte håret livløst, og man er klar for noe nytt. Løsningen? Her finner du noen av høstens trender på hårfronten! Vi har egne frisører på Frøken Pedersen som er klare for å gi håret ditt nytt liv!


Trendene for høsten peker i retning av at det skal være så naturlig som mulig. Nå er det jo ikke alle som er født med den perfekte hårfargen, så derfor er det mulig å gjøre det naturlig og friskt hos frisøren. Trenden sier varme og gylne nyanser med myke, lysere partier rundt ansiktet. Ordet "Ecaille" blir ofte nevnt, og med det menes "skilpaddefarge" som er en blanding av low-lights og marmorerte farger. Hårtrenden går dermed i motsatt retning av lyse striper, -nå skal du heller ha mørkere striper i det lyse. 
Når det gjelder hårklipp, gjelder fremdeles halvlangt hår - dette er hårtrenden mange har kastet seg på denne sommeren. 70-tallslooken med midtskill og langt hår, er også noe vi fortsatt ser mot høsten. Hårtrendene for mannen forsetter i maskulin stil med skjegg - gjerne langt, men velstelt. Gutta kan ha langt hår i bun, eller kortklipt. Trenden med å beholde lengden på toppen forsetter, men man ser også mer av den ordinære mannefrisyren igjen. 

Mens style - #fashion #mensfashion #mensstyle #streetstyle #urbanstyle #citylife #forhim #men #fashion #casual #urban #sunglasses #businesslook #denim: Mens style - #fashion #mensfashion #mensstyle #streetstyle #urbanstyle #citylife #forhim #men #fashion #casual #urban #sunglasses #businesslook #denimIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar