onsdag 16. september 2015

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er et av verdens største merker innenfor sitt segment og er å finne i alle verdenshjørner. Hilfiger er kjent for å ha primærfokus på fargene blått, rødt og hvitt, men leker seg alltid med andre farger i tillegg. Tommy Hilfiger har en visjon om at mote og fashion skal være morsomt. Dette viser seg i profileringen av kampanjer, fashion-show og hvordan klærne kombineres med ulike mønster, farger og teksturer, men allikevel står fint sammen. Produktene er kjent for å ha god kvalitet og detaljer som gjør plaggene unike. 


Tommy Hilfiger er kjent for sin teft for god PR, og før han ble kjent, brukte han en reklameplakat som sitt viktigste middel for å nå frem til et publikum. Han skrev flere kjente motenavn på en stor plakat, sitt eget navn nederst og hang den opp i New York`s travle gater. Med dette fanget han manges interesse og de lurte på hva T.H. sto for. Denne historien blir betegnet som springbrettet ut i moteindustrien. Tommy Hilfiger ble etablert som firma i 1985. Hilfiger kom inn som et friskt pust med sitt klassisk, amerikanske design med en liten tvist. Dette ble godt mottatt av moteindustrien, og raskt var merket etablert i den amerikanske moteverden. Senere har T.H. vokst seg enormt, og er nå et verdensomspennende merke. Hovedkontoret ligger i Amsterdam, der 35 nasjonaliteter er representert. 

Visste du at..? 

T.H. er opptatt av å ta et ansvar i samfunnet utover det å produsere klær. Noe av det de har gjort disse årene er å bygge opp en egen by i Rwanda som de drifter, bygge 24 skoler i Afrika og profilere viktigheten av arbeidet mot brystkreft. Samfunnsengasjementet er stort i dette konsernet! 

Du finner Tommy Hilfigers høstkolleksjon her; Frøken Pedersen nettbutikk


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar